CyberGhost Board

Unread Threads

Topic Replies Last Reply

User Avatar

[How to] Use Skype with CyberGhost VPN! (Bypass Microsoft's IP Block)

Rifter - - General discussions
1
User Avatar

Rifter

User Avatar

OpenVPN Meldungen - bad packet ID, replay-window backtrack occured

sk1p - - Probleme
5
User Avatar

Haudrauf

User Avatar

Cant get a connection

MattRenfew - - Problems
2
User Avatar

MattRenfew

User Avatar

Help Getting Omegle / Cam-Chat Sites to Work!? HELP!

inopethflames - - Problems
3
User Avatar

inopethflames

User Avatar

Announcement Probleme mit CyberGhost? Remote Support Tag am 22.04

TB - - Ankündigungen
5
User Avatar

TB

Recent Activities

  • User Avatar

    Rifter -

    Replied to the thread [How to] Use Skype with CyberGhost VPN! (Bypass Microsoft's IP Block).

    Post
    Thread updated. I just tested this method using a Skype resolver, and realized that, even though Skype should be passing through CG and using your real IP, it still uses CyberGhost's IP. This means that you can enjoy Skype while still using…
  • User Avatar

    Rifter -

    Posted a new thread: [How to] Use Skype with CyberGhost VPN! (Bypass Microsoft's IP Block)

    Thread
    I was having trouble with Skype after purchasing CyberGhost, so I took some matters into my own hands on figuring out how to fix it. I've figured out a method to bypass Microsoft's IP range bock, so that you will be able to use Skype while still…
  • User Avatar

    Haudrauf -

    Replied to the thread OpenVPN Meldungen - bad packet ID, replay-window backtrack occured.

    Post
    Ok, zu ISP Geräten schreibe ich mal nichts ^^ Bedeutet dies, dass es nicht mehr ist? Ich habe bei mir festgestellt, es tritt erst ab einem bestimmten Downloadspeed auf. Bei mir z.B. erst bei ~450kb/s. Kannst es ja mal mit folgendem Befehl testen und…
  • User Avatar

    sk1p -

    Replied to the thread OpenVPN Meldungen - bad packet ID, replay-window backtrack occured.

    Post
    Ne, hab nichts an meinem Router verändert. Ist ganz normaler Speedport von der Telekom. War anscheinend nur ein temporäres Problem.
  • User Avatar

    MattRenfew -

    Replied to the thread Cant get a connection.

    Post
    Thank you TB please refer to Log File[b] 23363-1817 [/b] I am disappointer that having read the forums so many people are having the same problem and it seems to me that points at the problem being CG5. Given I had no problems with CG4 until my…
  • User Avatar

    inopethflames -

    Replied to the thread Help Getting Omegle / Cam-Chat Sites to Work!? HELP!.

    Post
    is there any solution to getting it to work then? or if not with cyberghost then with any other program, vpn or just proxy site. any proxy site ive tried the video part just gets stuck on loading so you cant even select to go into that section. is…
  • User Avatar

    TB -

    Replied to the thread Probleme mit CyberGhost? Remote Support Tag am 22.04.

    Post
    Ok das ist ein super Hinweis!!! danke!!!
  • User Avatar

    Haudrauf -

    Replied to the thread OpenVPN Meldungen - bad packet ID, replay-window backtrack occured.

    Post
    Welcher Router bzw. welche Firmware? Hast Du zufällig auch Bandwidth-Control (QoS) aktiviert? Bei mir traten die Probleme erst damit auf. "Möglicherweise" (so PA), könnte es Probleme mit unterschiedlicher MTU (PC, OVPN, Router,...) geben. Ich selber…
  • User Avatar

    sk1p -

    Replied to the thread OpenVPN Meldungen - bad packet ID, replay-window backtrack occured.

    Post
    Ich verwende WiFi, aber der Router steht gleich danaben und OpenVPN mit linux. Ich vermute, dass es dann mit meinem Internetprovider zusammenhängen könnte - war nicht das erste Mal, dass ich Probleme habe. Aber zurzeit scheint wieder alles in Ordnung…
  • User Avatar

    porcellus -

    Replied to the thread Probleme mit CyberGhost? Remote Support Tag am 22.04.

    Post
    Der Installer scheint Probleme zu machen, an der Stelle wo die Registry Einstellungen (Fehlermeldung) gesichert werden. Zumindest bei Win 8.1 Systemen, hatte jetzt 2 Systeme mit dem Symptom. Danach ist die Installation unbrauchbar, Client startet es…